GjordNära stensmycken

GjordNära stensmycken  -  by Johanna

Varsamt och kärleksfullt handgjorda smycken av kristaller och stenar  -  skapade under meditation och laddade med goda, ljusa och helande energier.

Välj ur aktuellt utbud av elastiska armband och handknutna malor, eller specialbeställ dina smycken här i webbutiken. Då skapar jag dem efter dina önskemål. Kanske är det någon speciell stensort som du dras till?

 

 

Denna nyfunna hobby blir del av företaget och försäljningen här i webbutiken, och i gårdsbutiken.

Mina handgjorda smycken har kristaller / halvädelstenar som grund, med tillägg av detaljer i silverplätering eller brons. Smyckena kommer gå att köpa som färdiga armband och halsband, eller så kan du själv designa ditt smycke genom att här i webbutiken välja utförande. Du kan plocka ihop de stenar du gillar, samt lägga till om du vill ha några detaljer i brons eller silverplätering (nickelfritt såklart!)

Jag ligger i startgroparna, så det dröjer innan jag hunnit bygga upp ett litet lager av färdiga smycken. Så snart de blir klara kommer de läggas upp här på hemsidan.

Jag gillar enkelhet - därför kommer samtliga armband ha ett fast grundpris, även om inköpspriset varierar en aning på stenar och metalldetaljer. Hängen till halsband varierar desto mer i pris, så de kommer påverka priset lite mer.

Beställda smycken kan hämtas i gårdsbutiken, eller postas inom Sverige. Fraktkostnad tillkommer. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen