Gillar du det vi gör, och vill du köpa vårt kött?

 

Köp vår kyckling

Kycklingen säljs i dagligvaruhandeln över hela landet, under varumärket Kronfågel Bosarpkyckling.

Bosarps Gård är en av åtta gårdar som föder upp kyckling under detta varumärke. Var åttonde vecka är det just våra kycklingar som ligger i kyldisken i butikerna.

Vid varje slakt gör vi ett återtag av kyckling som vi säljer direkt från gården. Då erbjuder vi en del färsk kyckling under en vecka, och resten av tiden säljer vi fryst kyckling.

 

Köp vårt nötkött

Nötköttet säljer vi till 100 % själva, direkt till konsument. Du hittar alltså inte vårt nötkött i någon annan butik eller restaurang.

 

Hämta eller få hemlevererans

Du kan handla i gårdsbutiken vid Blentarp, eller hämta via en reko-ring.

Vi erbjuder även hemleverans inom Skånes sydvästra halva vid köp över 5 000 kr.

Läs mer på sidan leveranser.

 

Priser & rabatter

Vi har ett (om vi säga det själv) innovativt system för priser och rabatter. Det innebär möjlighet till upp till 25 % rabatt när du handlar på ett sätt som gör vårt arbete mer effektivt och lättare att planera. 

Rabatter införs i olika steg när du bokar kött långt i förväg, när du handlar mycket på en och samma gång, och när du hämtar din beställning i gårdsbutiken under ordinarie öppettider.

 

Betalning

Vi är en kontantfri butik. Betalning i Gårdsbutiken sker med kort, Swish eller Klarna. 

Vid hemleverans eller utlämning via reko-ring sker betalning i förskott via kort, Swish eller Klarna. När din beställning packats meddelar vi uppgifterna, och då betalar du. Ingen förskottsbetalning, ingen leverans. Känner du dig inte trygg med detta är du istället välkommen att handla i gårdsbutiken.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen